Moderator: Korwyn

Korwyn wrote:Oni koji su bili na snimanju u subotu mogli su vidjeti što je prava tunika... vuna... fina i mekana... i to je tako HC čru da ne mre više... zato TOPLO preporučam VUNENE tunike... za ljetne varijante lan... poliester i keper su zli... nemojte se družiti s njima...
5ra wrote:apdejt: upravo sam se vratila iz kupovine tkanina, i pronašla sam prezakon dućan u kojem ima debelog kepera savršenog za tunike za našu cijenjenu gospodu, i to u svim mogućim bojama po genijalnoj cijeni od 23,50 odnosno 25,90 kn za metar! također, pronašla sam 100% vunenu tkaninu za haljinu, cijena je 42 kn za metar, kao i malo deblju takvu tkaninu za plašt. osim što je povoljno, dobila sam i popust, pa sam tako tkaninu za plašt platila 69.50 kn po metru, a ovu za haljinu su mi dali po 25, 90, kao popust zbog količine koju sam kupila (4m jedne i 5,70m druge)!!! osim toga, imaju ogromnu ponudu materijala tipa žutica, muslina i svile za velove i ogroman izbor kepera i vunenih tkanina! lan također drže, ali ga momentalno nije bilo.
najtoplije preporučam, ima sve potrebno za zmajovske šopinge, plus vrlo simpa prodavače (da, svi su dečki tam, i to jako simpa)!!![]()
dućan se zove Tkanina i pribor, a nalazi se u Boškovićevoj 15 (ulica preko puta traumatološke, 100 m od križanja, na desnoj strani). jupiiiii!
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest