Mislim da ovdje ima ljudi kojeće ovo zanimati jer reko ako volite Hammerfall pa valjda vam onda i ovo valja.
Po prvi put GAMMA RAY će doći u Hrvatsku koja je jedna od destinacija njihove evropske turneje u promociji svoga novog albuma 'To the Metal' te će nam ovo prilikom dovesti i posebne goste:
Dobro poznati (takođe njemački) bend Freedom Call koji su isto tako u Hrvatskoj po prvi put i malo manje poznati (za taj nisam nikad čuo možda će te vi znat) talijanski bend Secret Sphere.
Meni osobno je ovo povijesni spektakl - 2009. je u Zagrebu bio Iced Earth, a evo sad nam 2010. dolaze legende Freedom Call i Gamma Ray a kad smo već kod njemačkih legendi stvarno bih volio da nam i Guardiani napokon dođu, mislim - bili su i u Sloveniji i Srbiji a kod nas nisu pa to je nepravda....
Koncert će biti u Boogaloo-u, datum vam piše na naslovu a dan je srijeda tako da si sve možete isplanirati.
Čuo sam od prijatelja da karte trenutno koštaju 150 kuna (nadam se da sam dobro čuo xD).
Uglavnom nadam se da će nekome ovo biti lijepa vijest a ako Moderatori smatraju ovaj topic nepotrebnim izbrišite ga.